Graviditet

Mommy-flow

Før fødsel

Styrk din krop og forbered den til fødslen

DØJER DU MED:

Graviditetsgener, smerter eller mangler du inspiration til at bevæge dig under din graviditet og samtidig have fokus på din vejrtrækning og bækkenbunden,

så er Randers Jordemoderhus det rette sted for dig.

Regelmæssig bevægelse under graviditeten er med til både at styrke din krop, gøre dig og dit barn sundere, forebygge sygdom, samt forberede kroppen helt fysisk til at skulle gennemgå en fødsel. Et samtidigt fokus på samspillet mellem dit åndedræt og bækkenbunden er vigtigt for at holde din bækkenbund stærk og bevægelig, så den kan bære dig igennem hele livet, også i årene efter du har fået børn.

Mommy-flow

Individuel

Varighed 90 min.

Vores baggrund som jordemødre giver os et stort kendskab til kroppens udvikling under en graviditet, og alle vores behandlinger tager udgangspunkt i vores uddannelse og erfaring som jordemødre, hvorfor individuel mommy-flow hos Randers Jordemoderhus er en udvidet jordemoderkonsultation.

Vi starter med at lave en jordemoderundersøgelse med fokus på dit helbred, undersøgelse af maven, hjertelyd og vurdering af barnets størrelse.

Herefter får du:

Efter træningen modtager du et skræddersyet træningsprogram til at tage med hjem. Du har mulighed for at booke en opfølgende træning hos os, og hvis du ønsker flere træninger under supervision, er der mulighed for at tilrettelægge det ønskede forløb for dig til én samlet pris.

Individuel mommyflow kan foregå i jordemoderhuset eller hjemme hos dig.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter vi elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.