Før fødsel

Modningskonsulation

Få hjælp til at forberede kroppen naturligt til den forestående fødsel

Varighed 60 min.

modningskonsultation

Har du et ønske om at gå naturligt i fødsel, indenfor terminsperioden og med en krop som er godt forberedt på fødslen, så kan en modningsbehandling være noget for dig.

Ved en modningskonsultation taler jeg med dig om din graviditet og dit helbred. Jeg mærker på din mave, vurderer barnets størrelse og lytter hjertelyd.

Fra uge 37+0 anbefaler jeg fødselsforberedende akupunktur, hvor jeg har fokus på at genoprette eventuelle ubalancer i din gravide krop og forberede kroppen til at gå naturligt i fødsel.

Fra uge 40+0 anbefaler jeg modningsakupunktur og her er der også mulighed for at få lavet hindeløsning.

Herefter tilbydes rebozomassage.

REBOZOMASSAGE

Rebozomassage er massage med et tørklæde, som kan løsne op for spændinger i bækkenet og resten af kroppen. Ved en modningskonsultation anvender jeg teknikker som løsner op og forbereder bækkenet til fødsel og skaber plads til at barnet nemmere kan trænge ned i fødselsvejen.

Akupunktur

Akupunkturen er med til at modne din krop, din livmoder og livmoderhalsen til at gå naturligt i fødsel. Akupunkturen kan også hjælpe med at forberede dig mentalt på den forestående fødsel.

hindeløsning

Ved en hindeløsning undersøger jeg dig indvendigt og vurderer, om der er modne forhold til at kunne løsne hinder med god effekt. Modne forhold vil sige, at din livmoderhals er begyndt at åbne sig, så det er muligt at nå fosterhinderne med min finger og hvis du ønsker det, masserer jeg herefter fosterhinderne og livmodermunden.

Jeg guider altid grundigt undervejs, da det er vigtigt, at du ikke oplever smerte ved undersøgelsen.

Der vil kunne forekomme lidt ubehag og en følelse af murren i maven under hindeløsningen og du vil også kunne opleve lidt frisk blødning bagefter – hvilket er normalt. Alt dette gennemgår jeg, inden du giver endeligt samtykke til undersøgelsen.

Konsultationen kan foregå i mit jordemoderhus eller hjemme hos dig.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter jeg elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.