Graviditet

Jordemoderkonsultation

I Randers Jordemoderhus er der tid, ro og nærvær til dig og din graviditet

Varighed 60 min.
Telefonkonsultation 15-30 min.

jordemoderkonsultation

Din graviditet kan være fyldt af både nervøsitet, usikkerhed og mange spørgsmål om graviditeten, den kommende fødsel og tiden derefter.

Derudover kan du opleve graviditetsgener, som du har brug for støtte og vejledning til, for at kunne rumme graviditeten. Du kan også have brug for en guidende hånd igennem den store rejse det er at skulle blive forældre, lære om familiedannelsen og opleve en ny identitet tage form i dig og din partner.

Alt dette kan vi hjælpe dig med i en privat jordemoderkonsultation i Randers Jordemoderhus, hvor du både får en jordemoderundersøgelse, hvor vi undersøger din mave, mærker hvordan barnet vender og vurderer størrelsen, samt en samtale. Der lyttes hjertelyd fra 28+0.*

Hos os er der tid og ro til, at du kan få svar på det der fylder for dig, uanset hvad det måtte være og hvornår i graviditeten du kommer.

Konsultationen kan foregå i jordemoderhuset eller hjemme hos dig.

NYT i Jordemoderhuset – du har nu også mulighed for at booke en telefonkonsultation, hvor du kan vende de emner, som fylder for dig her og nu, men hvor du ikke har behov for en længerevarende konsultation inkl. udvendig undersøgelse. 

*Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter vi elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.