Efter fødsel

Ammevejledning

Få hjælp til at komme godt fra start med amningen

Varighed 60 min. +

ammevejledning-jordemoder

Amning er naturligt og bliver af samme grund ofte set som noget, der bare sker af sig selv.

Dette er en stor misforståelse og amning kan faktisk være meget sværere og mere omfattende end du lige tror.

Hvis du oplever udfordringer såsom:

Skal du vide, at der er hjælp at hente. Jeg tilbyder hjemmebesøg og prioriterer mine ammebesøg meget højt, da det er vigtigt at I kan få hjælp i hjemmet hurtigst muligt. Derfor skal I altid bare skrive eller ringe, hvis der ikke er en tid i bookingsystemet, som passer for Jer, da jeg som oftest kan rykke rundt på nogle ting og imødekomme Jeres behov.

Et hjemmebesøg varer omkring 2 timer og inkluderer opfølgende kontaktmulighed i indtil 7 dage efter besøget pr. sms. eller e-mail. Får du brug for ekstra tid ved besøget, lægges denne tid oveni prisen efterfølgende. 

Desuden tilbydes opfølgende hjemmebesøg af ca. 60 min. varighed.

Husk – amning skal ikke gøre ondt.

Aktuelt!

Amning i fokus. Jeg brænder meget for at vejlede og rådgive omkring amning og jeg har et ønske om, at så mange familier som muligt for mulighed for at få kompetent ammevejledning i fremtiden – derfor har jeg valgt at sætte amning i fokus i første halvdel af år 2023. 

For dig betyder det, at du kan spare 20% på ammevejledning i hjemmet med rabatkoden “Amning“. 

Kampagnen kører fra den 15. januar og helt frem til den 15. juni 2023. 

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter jeg elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er op til 50%.