I mine øjne handler Jordemoderens arbejde utrolig meget om kemi

JORDEMODER Sanne Christensen

Hvis ikke du oplever at have kemi med din jordemoder, så føler du dig heller ikke i lige så høj grad tryg

TID, RO, NÆRVÆR

Deraf vælger du også at holde igen med fx bekymringer, nervøsitet, private informationer og lignende, hvilket i sidste ende får betydning for den behandling du får og den information der gives.

Derfor lægger jeg stor vægt på at du føler dig mødt i mit jordemoderhus. Hos mig er der tid, ro og nærvær og et fokus på dine individuelle behov, som jeg tilrettelægger mine behandlinger ud fra.

Jeg har en bred sundhedsfaglig uddannelse, da jeg både er uddannet sygeplejerske og jordemoder. Derudover har jeg efteruddannet mig indenfor obstetrisk akupunktur til graviditet, fødsel og barsel, rebozomassage, gravid- og efterfødselsmassage, funktionel træning til graviditet og efterfødsel, fødselsforberedelse og ammevejledning, gravid yoga, samt yin- og yang yoga.

Jeg er ammevejleder og under uddannelse til at blive IBCLC-certificeret (International Board Certified Lactation Consultants), for at dygtiggøre mig yderligere indenfor amning.

Privat er jeg gift med Rasmus og sammen har vi 2 børn.

Jeg har altid haft en drøm om at starte mit eget jordemoderhus og jeg har nu været privatpraktiserende jordemoder siden februar 2017, hvor jeg første gang åbnede dørene til mit jordemoderhus, som dengang lå i Aarhus. 

Jeg er sidenhen flyttet til Stevnstrup ved Randers og har derfor nu valgt at åbne Randers Jordemoderhus her. Jeg har altid set det som min styrke, at jeg sideløbende med mit private virke har haft vagter på fødegangen og jeg har i dag erfaring fra både Skejby, Horsens og Randers, hvilket har gjort det muligt for mig at tale ind i den virkelighed, du befinder dig i.

Jeg kender til arbejdsgangen på fødegangen og holder mig opdateret på de anbefalinger, som du vil blive mødt af i det offentlige.

Randers Jordemoderhus kan ses som et supplement til det offentlige tilbud og mine konsultationer kan sagtens kombineres med det forløb, du allerede følger i det offentlige.

Hvis du i stedet vælger det offentlige tilbud helt fra, er det muligt at sammensætte et individuelt pakkeforløb i mit private jordemoderhus, hvor du er det styrende element og vi sammen tilrettelægger en konstellation, hvor du får opfyldt dine behov og ønsker.

Er du gravid?

Kærlig hilsen

yoga-reatreat-gravid

Anbefalinger