Efter fødsel

Mommy-flow

EFTER FØDSEL

Genopbyg din krop og genfind din indre styrke

mommy-flow-efter-foedsel

Efter graviditet og fødsel, har kroppen brug for at restituere og genfinde sig selv.

Den bliver aldrig helt som før igen, hvilket er okay, da det store stykke arbejde den har udført vil ændre både krop og sind

Døjer du med gener eller smerter efter fødslen eller mangler du inspiration til at bevæge dig funktionelt igen efter din graviditet og samtidig have fokus på din vejrtrækning og bækkenbunden så er Randers Jordemoderhus det rette sted for dig.

Mommy-flow

Varighed 90 min.

Min baggrund som jordemoder giver mig et stort kendskab til kroppens udvikling under en graviditet og tiden efter fødslen, hvorfor alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min uddannelse og erfaring som jordemoder. Derfor er individuel mommyflow efter-fødsel hos mig en udvidet jordemoderkonsultation.

Du får:

Efter træningen modtager du et skræddersyet træningsprogram til at tage med hjem. Du har mulighed for at booke en opfølgende træning hos mig og hvis du ønsker flere træninger under supervision, er der mulighed for at tilrettelægge det ønskede forløb for dig til én samlet pris.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til jordemoderkonsultationer. Så hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter jeg elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.

Hold

Mommy-flow

8 gange á 90 min.

På MommyFlow Efter Fødsel får du kompetent og faglig vejledning i, hvordan du kan genfinde dig selv efter graviditet og fødsel og komme i gang med at bevæge dig funktionelt og stærkt igen.

Jeg arbejder ud fra et fokus på vejrtrækningen og samspillet med bækkenbunden og gradvist vil du blive udfordret mere og mere igennem øvelserne.

Efter graviditet og fødsel har kroppen brug for at restituere og genfinde sig selv. Den bliver aldrig helt som før igen, hvilket er okay, da det store stykke arbejde den har udført vil ændre både krop og sind.

MommyFlow Efter Fødsel foregår på små hold á max 9 deltagere, hvor der er tid til at fordybe sig i den enkelte og tilpasse øvelserne efter dit niveau.

Holdet er også velegnet til dig, der er kejserinde.

Du kan starte når du føler dig klar efter fødslen.

Næste forløb starter 1. januar 2023
Sted: Vesterport Fysioterapi, Jernbanegade 27, 8900 Randers.

Pris: Earlybird 1030kr.*

Efter 1. december 2022: 1200kr.*

*Tilmelding er bindende.

Babyer er velkommen ❤️