Graviditet

Gravidmassage

Opnå velvære og afspænding med en skøn helkropsmassage

gravid-massage-briks

GRAVIDMASSAGE

Massagebehandlingen kan bruges til at lindre forskellige graviditetsgener, såsom bækkensmerter, rygsmerter, uro eller hævede ben og fødder og samtidig skabe velvære og afspænding.

Jeg tilpasser altid massagebehandlingen efter dit behov, som kan variere alt efter hvor langt du er henne i graviditeten. Jeg har en specialdesignet briks til gravide, hvor der er hul til maven samt mulighed for at lave hul til brysterne.

Almindelig

Gravidmassage

VARIGHED 60 min.

Få en skøn og velfortjent afspændende massagebehandling, som afhjælper graviditetsgener, øger dit naturlige kærlighedshormon oxytocin i kroppen, samt skaber en forbindelse imellem dig og barnet i maven.

Ønsker du en jordemoderkonsultation sammen med din gravidmassage skal du vælge en udvidet gravidmassage, hvor der desuden er mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Udvidet

Gravidmassage

Varighed 90 min.
inkl. jordemoderkonsultation

Afspændende massage og tryghed omkring graviditeten.

Min baggrund som jordemoder giver mig et stort kendskab til kroppens udvikling under en graviditet og alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min uddannelse og erfaring som jordemoder, hvorfor en gravidmassage hos mig kan være en udvidet jordemoderkonsultation.

Jeg starter med at tale med dig om graviditeten og dit helbred. På den måde ved jeg om der er særlige hensyn, jeg skal tage under selve massagen. Herefter laver jeg en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd (efter 28+0). Derefter er det tid til en skøn og afslappende massagebehandling, der giver din gravide krop en velfortjent pause og afhjælper dine graviditetsgener.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter jeg elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.

gravidmassage