Før fødsel

Gravidmassage kombi

Opnå velvære og afspænding og bliv klar til fødslen med en dejlig kombi-behandling

Varighed 90 min.

gravid-massage-jordemoder-konsultation

Min baggrund som jordemoder giver mig et stort kendskab til kroppens udvikling under en graviditet og alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min uddannelse og erfaring som jordemoder, hvorfor en gravidmassage-kombi hos mig er en udvidet jordemoderkonsultation.

Jeg starter med at tale med dig om graviditeten og dit helbred. På den måde ved jeg om der er særlige hensyn, jeg skal tage under selve massagen. Herefter laver jeg en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd (efter 28+0).

Derefter er det tid til en skøn og afspændende massage, som afhjælper graviditetsgener, øger dit naturlige kærlighedshormon oxytocin i kroppen, samt skaber en forbindelse imellem dig og barnet i maven. Jeg har en specialdesignet briks til gravide, hvor der er hul til maven samt mulighed for at lave hul til brysterne.

Til slut sætter jeg akupunktur, som fx kan bruges til at modne kroppen til den kommende fødsel og arbejder godt i samspil med massagen. Du kan læse mere om akupunkturbehandlingen her.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til privat jordemoder. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” indberetter jeg elektronisk efter behandlingen og tilskuddet er på 50%.